Свинските гърди се нарязват на порционни парчета и се поставят в тава. Месото се поръсва с половината от наситнения чесън и се овкусява със сол и черен пипер. Пече се около 10 мин. в предварително загрята на 250-260 градуса фурна, след това се изважда от тавата. Зелето се нарязва на тънки ивици и се поставя в дълбока тава. Поръсва се с кафявата захар и стритите бульони и се разбърква добре. Прибавя се нарязания наситно лук, след което се полива с бира и се подправя с кима. Тавата се покрива с фолио и зелето се пече около 1 час в предварително загрята на 180 градуса фурна. След като се задуши, тавата се изважда и върху зелето се нареждат свинските гърди. Сипват се зелевата чорба и олиото, покрива се отново с фолио и се пече около 1 час на същата температура.